Üveges GyIK
Nincs megjelenítendő tartalomÖsszes biztosító elfogadja
az általunk kiállított számlákat!
Ha üvegre,üvegezésre  
van szüksége,
HÍVJA az Ablaküveg Mester
közvetlen számát.

+36 1 232 49 59

+36 30 596 00 96

 

 Rövid határidővel,

mindenféle

összetételben. 


Vonalas Telefon:

06 1/232-49-59

Mobil Telefon:
06 30/596-00-96
06 70/351-74-00

Cím:

1107 Budapest,
Fertő utca 1/d


e-mail:
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

 

Biztonsági és 

hőszigetelt üvegből
 
bármilyen méretben

és formában.

PartnereinkAz üveg kiválasztásának követelményei
„Egy ablak üveg nélkül olyan, mint egy keret kép nélkül"
A természetes fény hatással van közérze¬tünkre, segít a tájékozódásban, szerepet ját¬szik környezetünk megítélésében és megha¬tározza időérzékünket is. Az üveg lehetősé¬get ad arra, hogy a fényt céljainknak és igényeinknek megfelelően használjuk és sza¬bályozzuk. Az üveg kapcsolatot jelent a belső tér és a külvilág között. Mérete és kialakítása építészetileg és használati érték tekintetében egyaránt meghatározza az épület minőségét.
A belső terek világossága, a nyitottság a külső tér felé, a természetes színek, a fény és az árnyék meghatározó körülmények a min¬dennapi életünkben. Az üveg lehetővé teszi, hogy a természetes fényt igényeink szerint szabályozzuk és hasznosítsuk. Összekapcsol¬ja a belső tereket a külvilággal. Mérete és ki¬alakítása meghatározza az építmény megjele¬nését és belső tereinek (helyiségeinek) minő¬ségét.
A világos helyiségeket a valóságosnál na¬gyobbnak, tágasabbnak, a sötét sarkokat pe¬dig kisebbnek, összenyomottnak érezzük. Minél magasabb az üveg fényátbocsátása, annál nagyobb a belső térben rendelkezésre álló fény mennyisége.
A víztiszta floatüvegnek enyhe zöld színár¬nyalata van, ami vastag üvegeknél vagy ösz-szetett üvegszerkezeteknél már érzékelhető.


Üveges gyorrszolgálat:06/30 596-00-96

Ablaküveg Mester .